BUTIKERNA

 

1917 öppnade Johan Magni sin första butik på Klammerdammsgatan i Halmstad och han var även en stark initiativtagare till stadens nya saluhall som etablerades 1934.
Utöver försäljningen i saluhallen och på Klammerdammsgatan drev familjen även en butik i anslutning till charkuteriet och bostaden på Linnégatan 3. Än idag minns många halmstadbor vår återkommande och uppskattade julskyltning från den här tiden.

JM’S DÅ OCH NU

 

Även om tiden går och tekniken förändras så kan det kännas tryggt att vissa saker består. JM:s goda korvar till exempel! Vi producerar våra produkter i en modern maskinpark och kan alltid erbjuda förstklassigt kött och välsmakande charkuterier till hallänningarnas stora förtjusning.
Verksamheten har expanderat sedan Johan Magnis dagar och vi anpassar oss till nya förhållanden för att kunna gå en lång framtid i branschen till mötes. Familjen Johansson drev framgångsrikt JM:s under två generationer fram till mitten av 1980-talet. Sedan 1986 ägs företaget av familjen Erland Olsson och du kan lita på att vi gör allt för att leva upp till JM:s goda rykte och de högt ställda förväntningarna på oss. Idag har vi inga egna butiker men våra produkter finns i många butiker runt om i Sverige. Därför kan du vara säker på att JM:s produkter alltid finns nära dig.